Szalay-Berzeviczy Attila:

Olimpiai fotónapló

...a nézőtérről

2012. július 28. 01:59

London 2012 - 0. nap: London a gyűrűk ura

0. nap

A MAGYAR OLIMPIAI CSAPATOT - MELY 158 SPORTOLÓVAL KVALIFIKÁLT A LONDONI OLIMPIÁRA - BIROS PÉTER VEZETTE BE AZ OLIMPIAI STADIONBA.

0. nap

JACQUES ROGGE, NOB ELNÖK NYITÓ ÜNNEPÉNEK EGYIK LEGFONTOSABB ÜZENETE: "NEM MAGA A GYŐZELEM A LÉNYEG, HANEM, HOGY HOGYAN VERSENYZÜNK ÉRTE"

0. nap

EZ AZ ELSŐ OLIMPIA AMIKOR NEM EGY HÍRES VERSENYZŐ GYÚJTJA MEG AZ OLIMPIAI LÁNGOT, HANEM HÉT FIATAL SPORTOLÓ. ÉS EZ AZ ELSŐ OLIMPIA, AMIKOR AZ ÖSSZES RÉSZTVEVŐ NEMZET NŐI VERSENYZŐT IS DELEGÁLT.

0. nap

ERZSÉBET KIRÁLYNŐ AZ ELSŐ ÁLLAMFŐ, AKINEK VOLT MÓDJA KÉT OLIMPIÁT IS HIVATALOSAN MEGNYITNIA: 2012-ES LONDONI JÁTÉKOK MELLETT Ő NYITOTTA MEG AZ 1976-OS MONTREÁLIT IS.

0. nap

LONDONBAN 2012 JUL 27-ÉN NAGY BRITANNIA 19-20-I SZÁZADI TÖRTÉNETÉT ÖSSZEFOGLALÓ, GRANDIÓZUS ÜNNEPSÉGGEL MEGKEZDŐDÖTT 204 NEMZET, 10500 ATLÉTÁJÁNAK RÉSZVÉTELÉVEL A XXX. NYÁRI OLIMPIAI JÁTÉKOK.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása