Szalay-Berzeviczy Attila:

Olimpiai fotónapló

...a nézőtérről

2012. augusztus 10. 17:51

London 2012 - 13. nap: 8 arannyal Magyarország a nyolcadik

13. nap

Kozák Danuta a női kajak egyesek 500 méteres versenyében megszerezte Magyarország 7. aranyérmét.

13. nap

A magyar férfi kajak négyes bravúrt hajtva végre megszerezte az ezüstérmet.

13. nap

Kovács Katalin és Janics Natasa nem tudta Athén és Peking után harmadszor is megnyerni a női kajak kettesek 500 méteres versenyét, azonban az ezüstérem meglett.

13. nap

Az olimpiák történetében először nők is ringbe szálhattak. 75 kg-ban az amerikai Claressa Shields nyerte az aranyérmet miután az USA férfi boxolói egyetlen első helyet sem tudtak megszerezni, amire az elmúlt 100 évben még nem volt példa.

13. nap

Wembley Stadion adott otthont a női foci olimpiai döntőjének.

13. nap

Az 1966-os Labdarúgó VB után ismét egy emlékezetes esemény helyszíne a Wembley Stadion. Azonban a házigazdák legnagyobb sajnálatára se a női, se pedig a férfi döntőbe nem jutott be Nagy Britannia csapata.

13. nap

A női foci olimpiai döntője az elöző világbajnokság döntőjének a visszavágója lett miután ismét Japán és az USA csapata jutott be a fináléba.

13. nap

Az USA női foci csapata zsinorban harmadszor lett olimpiai bajnok miután most 2-1-re a világbajnok Japánt győzte le a döntőben.

13. nap

Az USA a 39 aranyérmével átvette Kínától az éremtáblázaton a vezetést.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása