Szalay-Berzeviczy Attila:

Olimpiai fotónapló

...a nézőtérről

2012. július 29. 13:34

London 2012 - 2. nap: Ismét fényes a magyar kard

2. nap

Szilágyi Áron magabiztosan vívott egész nap és ez nem volt másként az elődöntőben, ahol az orosz Nikolay Kovalev-t győzte le.

2. nap

Szilágyi Áron a kard egyéni döntőben 15-8-ra verte az olasz Diego Occhiuzzit.

2. nap

A legutóbbi londoni olimpián Gerevich Aladár nyerte az egyéni kard döntőt egy olasszal szemben. A történelem néha ismétli önmagát...

2. nap

Hirling Zsolt-Varga Tamás egységünk sajnos 6:38:80-as idejével nem jutott tovább a könnyűsúlyú kétpár evezősök előfutamából.

2. nap

Az ExCel London Arena, ahol a vívók, az asztaliteniszezők, a judosok, az ökölvívóink, a birkózóink, valamint a súlyemelők kűzdenek az érmekért.

2. nap

Az Amerikai Ryan Lochte nem csak Cseh Lászlót, de az eddig verhetetlen úszócsászárt, Michael Phelpst is maya mögé utasította a 400 vegyesen, hogy megszerezze az USA első londoni úszó aranyát.

2. nap

Ausztrália válogatottja a történelem leggyorsabb női gyorsúszó csapata, miután olimpiai és világrekorddal győzték le nagy riválisukat, az amerikaiakat a 4x100 gyors váltó döntőjéban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása