Szalay-Berzeviczy Attila:

Olimpiai fotónapló

...a nézőtérről

2012. július 31. 12:35

London 2012 - 3. nap: Nem mindennapi vívódöntő

3. nap

Zwickl Dániel menetelt legtovább a magyar asztaliteniszezők közül...

3. nap

...de a legjobb 16 közé jutás sajnos már neki sem ment miután taiwani Chuang erősebb ellenfélnek bizonyult.  

3. nap

Ezen a napon Francois Hollande, a francia köztársaság elnöke is ellátogatott judo terembe, hogy személyes jelenlétével is támogassa a végül két bronzérmet is szerző Ugo Legrandet és Automne Paviat.

3. nap

Ha cselgáncs, akkor Japán. És ez ma sem volt másként. A szigetország egy ezüsttel és egy arannyal zárta a napot a judo teremben.

3. nap

Mansur Isaev meggyőző fölénnyel győzte le a 75 kg-osok döntőjében a japán Riki Nakaját.

3. nap

Nem mindennapi körülmények között ért véget a német Britta Heidemann és a dél-koreai Sin Alam elődöntője. Az 5:5-ös végeredmény miatt egy perces hosszabítás következett amiban a koreai volt a kedvezményezett, azaz neki nem kellett találatot szereznie. A német folyamatosan támadta, de Sin rendre közbeszúrt. A vívóidő utolsó másodpercében háromszor is együttes találatot értek el. A harmadik állj után lepörgött a vívóidő, de mert ez már az akció megállítása után történt, a zsűri visszaállította az egy másodpercet. A következő akcióból a címvédő Heidemann egylámpás találatot ért el. Sin edzője rögtön óvást jelentett be. Az utolsó tusról első körben 25 percet tanácskoztak a versenybírók, a német javára szóló döntés után a dél-koreaiak óvtak, ezt újabb 45 perc elteltével elutasították.

3. nap

 A másik női párbajtőr elődöntőben a későbbi bronzérmes kínai Sun Yujie és az aranyat megszerző ukrán Jana Semjakina csapott össze.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása